teoria genului

Noul președinte al Braziliei declară „Dumnezeu este deasupra tuturor” și promite să lupte împotriva ideologiei de gen

de Matthew Cullinan Hoffman, LifeSiteNews

În discursul de învestire, noul președinte al Braziliei, Jair Bolsonaro, si-a exprimat intenția de a conduce țara în conformitate cu principiile iudeo-creștine și a promis să apere instituția familiei împotriva ideologiei de gen și corectitudinii politice:

„Intenționăm să unim oamenii, să apreciem familia, să respectăm religiile și tradițiile noastre iudeo-creștine, să luptăm împotriva ideologiei de gen, să ne conservăm valorile. Campania mea electorală a ascultat chemarea străzii și mi-am luat angajamentul să pun pe primul loc Brazilia, iar pe Dumnezeu deasupra tuturor”, a declarat Jair Bolsonaro în fața parlamentului.

Noul președinte a atras atenția asupra efectelor catastrofale ale colapsului valorilor morale din ultimele decenii de guvernare socialistă. Brazilia s-a confruntat cu o explozie a criminalității, iar homosexualitatea și ideologia de gen au fost promovate prin parade finanțate de guvern și îndoctrinare în școlile publice.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

O dovadă a angajamentului asumat de Jair Bolsonaro este și numirea lui Damares Alves în fruntea Ministerului pentru Femei, Familie și Drepturile Omului. Alves, cunoscută pentru pozițiile solide pro-viață și contra îndoctrinării LGBT, a declarat deja la preluarea funcției că valorile creștine vor sta la baza actului de guvernare, și mai puțin corectitudinea politică, iar dreptul la viață va fi un principiu de bază al administrației sale:

„Când vorbesc despre viață, mă refer la viața din momentul concepției. Dacă ar depinde de acest minister, nu va mai fi vărsat sânge nevinovat”, a declarat Alves referindu-se la avorturi, care nu sunt legale în Brazilia.

Noul ministru s-a referit și la îndoctrinarea cu ideologia de gen din școlile publice, care, potrivit lui Alves, nu va mai o politică a guvernului: „Nimeni nu ne va mai împiedica să numim fetele prințese și băieții prinți. Vom elimina abuzurile îndoctrinării ideologice”, a spus ministrul.

Alves a abordat și abuzurile sexuale asupra copiilor din partea „turiștilor sexuali pedofili”, care au devenit o mare problemă a Braziliei sub guvernarea socialistă favorabilă homosexualilor.

Media braziliană a remarcat că drepturile LGBT nu se află pe lista de sarcini pe care președintele i le-a trasat lui Alves.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button