familieviralvita

New Mexico – Doi copii mici salvați din incendiu de un muncitor în construcții

Un muncitor în construcții din statul american New Mexico a salvat din incendiu o fetiță de 2 luni și un băiețel de 3 ani.

Mason Fierro lucra la instalarea unui acoperiș al unei clădiri din capitala statului, Albuquerque, când un incendiu a izbucnit într-o clădire alăturată. Mason și colegii săi au a auzit strigăte de ajutor și au văzut la etajul 2 al clădirii un bărbat cu un copil mic în brațe agățându-se de fereastră.

Muncitorii au plecat să aducă scările, însă fumul devenea din ce în ce mai dens. Mason i-a spus tatălui să îi dea drumul fetiței de la fereastră asigurându-l că o va prinde, ceea ce s-a și întâmplat. A urmat apoi băiețelul de 3 ani. Părinții copiilor au fost și ei salvați după ce colegii lui Mason au reușit să ridice scările.

Sursă: foxnews.com

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button