Marşul pentru Viaţă

Moldova pentru Viață: Luna pentru viață, dragoste și familie în Republica Moldova

17078322_1261459657236570_484187870_n-768x576

de Doina Flestor, Moldova pentru Viață, 1 martie 2017

,,Mama este începutul tuturor începuturilor” (Grigore Vieru)

Asociația ,,Moldova pentru viață” a dedicat luna martie valorilor fundamental-umane: viața, dragostea, familia. Aceste valori se împletesc cu o cunună cerească când cerul se va deschide și un înger v-a începe călătoria, către o viață nouă, lângă mama-i iubitoare.

În această zi de primavară, Asociația ,,Moldova pentru viață” a pregătit o surpriză pentru mamele care se aflau la Centrul Mamei și a Copilului, așteptând sau deja, bucurându-se de nașterea odoarelor multașteptate. Este locul unde mamele își înfățișează pruncii-îngerași tuturor… Un grup de tinere, reprezentante ale Asociației respective, au vizitat doamnele de aici, transmițându-le un mesaj de felicitare mămicilor, dar și tăticilor și bunicilor care erau prezenți alături de soții și fiice. Peste 80 de mămici au primit în dar flori și calendare de buzunar, care le-au adus pe buze zâmbete și bucurii. Domnișoarele care au împărțit flori, și dânsele viitoare mame, s-au bucurat pentru emoțiile pozitive pe care le-au tansmis, pentru momentele frumoase și de neuitat, petrecute alături de mămici și puncii nou-născuți, momente care le-au răvâșit sufetele…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

,,Ea cântă și eu ascult. Pe buzele ei calde mi se naște sufletul”, spunea scriitorul român Lucian Blaga despre mamă.

Mulțumim, și pe e această cale, doamnei Diana Vrabie, moașă de salon în ,,Terapia sarcinii” de la Centrul Mamei și a Copilului, care ne-a înlesnit punerea în practică a gândului nostru.

În luna martie Asociația ,,Moldova pentru viață” va organiza și alte activități, menite să promoveze, în rândul tinerilor, imaginea familiei, educația, cultura, valorile și respectul pentru viața umană.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button