Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru viață 2023 la Vaslui | Toate parohiile din Episcopia Hușilor au activități pro-viață

de Redacția Stiripentruviata.ro

Marșul pentru viață de la Vaslui are loc duminică, 26 martie, de la ora 16:00. În fiecare comunitate din Episcopia Hușilor au loc activități pro-viață.

Invitatul special al acestei ediții este Părintele Stephen Holley, reprezentant al Pro Vita Iași – departamentul de misiune pro-viață al Arhiepiscopiei Iașilor.

Părintele Stephen Holley este convertit și stabilit la Iași, unde desfășoară activități pro-viață și consiliere familială cu tinerii din eparhie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Marșul pentru viață de la Vaslui are loc pe următorul traseu: Centrul Civic, Strada Ștefan cel Mare, Crucea Gării, B-dul Traian, Piața Traian, Strada Alecu Donici, Strada Nicolae Bălcescu, Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, Centrul Civic.

După liturghia de duminică, în fiecare parohie din Episcopia Hușilor, preoții vor aminti importanța Lunii pentru viață și vor marca Marșul pentru viață pe plan local.

18 Marșuri pentru viață în eparhia Iașilor: Este un act de mărturisire dedicat frumuseții, spune IPS Teofan


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button