Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru viață 2022 la Reșița: O reușită a tinerilor voluntari ATOR Banatul de Munte

de Redacția Stiripentruviata.ro

A șaptea ediție a marșului din Banatul de Munte a reunit aproximativ 300 de persoane reunite în Centrul Civic, unde organizatorii și partenerii au prezentat mesaje și discursuri prin care și-au manifestat sprijinul pentru mamele singure și copiii lor – născuți sau încă nenăscuți.

Punctul final al marșului a fost curtea Centrului Universitar „Babeș Bolyai” din Reșița, unde a avut loc Festivalul pentru viață, organizat de voluntarii ATOR Banatul de Munte, care au coordonat jocuri, ateliere de pictură, de fotografie și de modelaj pentru copiii participanți la marș.

A fost despre recunoștință, sprijin, unitate, credință și nădejde – valori care au adus, împreună, câteva sute de suflete, în special tineri, nu doar de la Reșița, ci și din alte localități ale județului nostru”, a declarat părintele Mihai Ciucur, coordonatorul Departamentului de Tineret al Episcopiei Caransebeșului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Le suntem recunoscători tuturor partenerilor implicați în organizarea evenimentului și în mod special tinerilor de la ATOR Banatul de Munte și din centrele de tineret, care prin entuziasmul lor au creat o atmosferă foarte frumoasă, plină de speranță și încredere pentru viitor.”

FOTO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button