familievalorile familiei

Maria Smicală este bolnavă, dar mamei nu i se spune ce are. Mihai Smicală, izolat de două luni

de Redacția Stiripentruviata.ro

Camelia Smicală a anunțat pe Facebook că fiica ei, Maria, izolată forțat într-un centru de tratament psihiatric pentru adolescenții cu probleme, are analize care arată o inflamație în organism.

Despre Mihai, fratele Mariei, nu se mai știe nimic. Se crede că finlandezii l-au închis într-o pușcărie pentru copii delincvenți.

Camelia Smicală a scris pe Facebook:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Maria a primit antibiotic imediat după ce am postat pe Facebook.
Pe Mihai nu l-a văzut și nu a vorbit nimeni cunoscut de pe data de 15.01.2020.

Copiii sunt ținuți în condiții de închisoare de maximă siguranță fără o decizie judecătorească.

Deoarece nu există justiție în Finlanda (toate organismele statului care ar trebui să vegheze la respectarea legii, veghează în realitate la acoperirea încălcărilor acesteia),deoarece până și accesul la justiție este zero (de un an de zile nu s-a reușit acceptarea cererii copiilor în justiție),singurele noastre șanse rămân protestele,mediatizarea și organismele internaționale.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button