valorile familiei

„Mama, cea mai puternică femeie pe care o cunosc. Să ne trăiești, iubită mamă și bunică, tu ești stâlpul sufletelor noastre!”

de Michaela Boykou, Facebook

Mama mi-a fost aproape toată viața. M-am căsătorit la 21 de ani cu Călin , de aceeași vârstă. Studenți fiind, am stat la mama, apoi la același etaj, în același bloc. La noi mirosea a țigări, băutură, șah, cărți și muzică, la ea a mâncare.

Am plecat în Canada și am lăsat-o plângând amar.

După un an de zile a venit la noi și a stat 6 luni, așa cum îi permitea legea. A mai stat 6 luni în România și s-a întors, timp în care a plâns încontinuu…

Când a venit în Canada a doua oară, a intrat în casă și a zis:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

– Eu de aici nu mai plec!

– Mamă, trebuie să pleci, nu putem face actele de rezidență pentru tine decât dacă ești în România și vii cu ele de acolo încoace, altfel nu se poate… Așa cere legea, trebuie să înțelegi…

– Nu mă interesează! N-au decât să mă scoată și cu poliția și tot nu plec!

Am cerut de urgență serviciul unui consilier în imigrări… Mi-a zis același lucru, trebuia să se întoarcă…

Am lucrat singură la dosar și prin nu știu ce minune de la Dumnezeu, ne-au invitat la interviu. Consilierul mi-a zis că așa ceva nu s-a întâmplat vreodată în cei 20 de ani de când lucrează la imigrări!

Au acceptat-o și a rămas… Am fost tare fericiți!

Autoarea, împreună cu soțul și fiul ei

Azi e ziua ei! E cea mai puternică femeie pe care o cunosc și cât mă vedeți pe mine de mare și de tare, nu mă bate doar la scanderberg, dar are un psihic puternic și o memorie excepțională, pe care eu nu le am… Despre iubirea ei pentru noi toți ce să vă spun?! Iubirea ei e în toată casa noastră și ne este tare cald și suntem așa bine înveliți în ea! Copilul nostru a avut și are o bunică pe care o îmbrățișează și de zece ori pe zi… Dacă vreau să aflu toate poveștile soțului meu, le aflu de la mama mai întâi și apoi de la soțul meu, mie uită să-mi spună tot…

Să ne trăiești iubită mamă și bunică, tu ești stâlpul sufletelor noastre, ne sprijinim toți pe tine și pe rugăciunile tale! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine, dragă mea mamă!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button