valorile familiei

Luna pentru viață 2024 în jud. Suceava: Distincție bisericească pentru o mamă cu 19 copii

de Redacția Stiripentruviata.ro

Parohia Giurgești din județul Suceava a găzduit duminică, 30 martie 2024, un eveniment în cadrul căruia a fost omagiată o mamă cu 19 copii din comunitatea locală.

Astfel, prof. Cristi-Gabriel Hurjui, consilier la Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, i-a înmânat doamnei Aneta Artenie, mamă a 19 copii și soție de cantor bisericesc, Ordinul Eparhial „Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava” acordat de Arhiepiscopul Calinic pentru dăruirea cu care această mamă a născut, crescut și îngrijit toți pruncii pe care i-a primit de la Dumnezeu.

Distincția a fost înmânată cu ocazia unui eveniment organizat în Luna pentru viață și intitulat „Mama adolescentului în societatea contemporană” .

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Inițiată de parohul Marian Ștefan Onea și coordonată de preoteasa Paula Onea, activitatea și-a propus să ajute mamele din parohie să gestioneze mai bine relațiile cu copiii lor adolescenți. În acest scop, invitata evenimentului a fost psihologul Valentina Rusu.

40 de mame din parohie au participat la eveniment.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button