opinii

LGBT Pride & Diversity are The New Capitalism

de Anghel Buturugă, Facebook

Circula poza asta care arata niste paradisti LGBT care cica fac marea unire a anticapitalistilor cu anarhistii. Nu este deloc improbabil ca acel banner sa fie, de fapt, tema de workshop de la corporatie. 🙂

Orice corporatist mai de soi stie foarte bine ca in multinationale se fac workshopuri si activitati, pe baza de „voluntariat”, care sunt coordonate cu sezonul „pride” de vara si cer de la participanti/angajati sa se reinventeze intru „diversity”, fie ca LGBTQ, fie ca LGBTQ-ally”. Reinventarea se numeste, pompos, „deliberate quality-mindset”.

Activitatile acestea aduc plusvaloare business-ului, spun aceleasi mesaje emise de centrala corporata.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asa ca asta cu anticapitalismul si anarhismul este cel mult pentru niste pusti cu cultura revolutionara formata la pub si cu BD. Sa fie clar: actorii care raspandesc in societate LGBTQ, nu doar in sens ideologic, ci si practic, sunt (mare parte din, daca nu toate) multinationale/corporatiile noului capitalism.

De ce prefera sa se minta in halul asta hipsterimea pro-LGBTQ? Va imaginati ca la finele sec. XIX marile trusturi industriale sa fi facut traininguri de marxism si sindicate dedicate emanciparii proletariatului?

#bainene

Citește mai multe opinii de Anghel Buturugă


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button