miracolul vieţii

Legislatura Wisconsin vrea să ia în considerare plăcuțele de înmatriculare cu „Alege viața!”

de Heidi Miller, 21 mai 2013, Live Action News

Parlamentarii  din statul Wisconsin au introdus o lege atât în ​​Senat cât și în Camera Reprezentanților, care, dacă ar trece, ar face ca Wisconsin să devină cel de-al 30-lea stat care ar vinde plăcuțe de înmatriculare „Alege Viața”.
Potrivit organizației „Choose Life America” (Alege viața America), Florida a fost primul stat, care a adoptat plăcuțele de înmatriculare „Alege viața”, în anul 2000. Începând cu acel an, peste 16 milioane de dolari au fost colectați din vânzarea acestor plăcute, banii fiind folosiți pentru cauze „pro-viață” și pentru asistarea adopțiilor.

O organizație non-profit, numită „Alege viața Wisconsin” a fost înființată pentru a gestiona vânzarea acestor plăcuțe de înmatriculare în Wisconsin din momentul în care legea va fi adoptată.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Potrivit „Pro-Life Wisconsin”, fiecare persoană care alege să cumpere una din aceste plăcute va plăti suplimentar 25 de dolari ce vor fi donați către „Alege viața Wisconsin”. După ce se deduc costurile asociate cu fabricarea plăcutelor speciale, fondurile acordate  „Alege viața Wisconsin” vor fi distribuite la centrele maternale din întreg statul.

„Pro-Life” Wisconsin și-a exprimat recunoștința pentru cei care conduc această inițiativă.

                                                                  

                                                                                                               Traducere: Cristina Vizitiu

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button