familie

Instanța norvegiană respinge acuzele aduse familiei Nan de poliția din Norvegia

mihaela-si-dumitru-nan-cu-copiii1

Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord informează că, pe 2 decembrie 2016, Tribunalul din Tromso, Norvegia, a respins drept neîntemeiate acuzele aduse de către poliția norvegiană lui Dumitru și Mihaelei Nan de abuz și violențe administrate copiilor.

De asemenea, Protecția Copilului din Nonrvegia (Barnevernet) a decis să închidă cazul și să renunțe la urmărirea familiei Nan.

În termen de două săptămâni, poliția norvegiană poate face recurs.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Familia Nan a reușit să îi aducă în România pe copiii pe care Barnevernet îi răpise în mod abuziv, dar cei doi părinți s-au întors în Norvegia pentru a se prezenta la acest proces.

Sursa: Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Doamne ajută să revină și părinții în țară și să fie împreună cu copiii lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button