valorile familiei

Incredibil, dar adevărat: Testul ADN i-ar identifica pe acești bebeluși ca frați gemeni, deși sunt verișori

Traducere: Amelia Mocanu
Redactare: Stiripentruviata.ro
Sursa: Live Action

În 2017, la un festival pentru gemeni, Briana și Brittany, gemene identice, i-au întâlnit pe Jeremy și Josh, și ei gemeni identici. Aceștia s-au îndrăgostit și, după doar 6 luni, gemenele au fost cerute în căsătorie. Cuplurile au avut o nuntă dublă la Festivalul Zilei Gemenilor din Ohio, în data de 5 august 2018, iar apoi au locuit împreună într-o casă în Virginia.

Pe 13 august 2020, gemenii și-au împărtășit bucuria pe Instagram, zicând: „Ghiciți ce??!! AMBELE gemene sunt însărcinate. Suntem încântați și nerăbdători să vedem cum vor evolua sarcinile. Copiii noștri nu vor fi doar veri, ci și gemeni cuaternari. Abia așteptăm să-i cunoaștem, dar și ca ei să facă cunoștință unul cu celălalt.”

Jax și Jett s-au născut în 2021 și urmăritorii de pe Instagram au fost foarte derutați de descriere: „Veri, frați genetici și gemeni cuaternari.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Oamenii s-au întrebat dacă surorile au folosit ovule donate sau vreun tratament de fertilitate. O persoană a comentat: „Nu am mai auzit niciodată așa ceva.” Alta a întrebat: „Ce naiba este un geamăn cuaternar?”

Când majoritatea fraților au copii, acești copii sunt veri, dar atunci când gemeni identici se căsătoresc cu gemeni identici și cuplurile au copii, ambele seturi de gemeni identici au același ADN și, prin urmare, copiii care rezultă sunt gemeni din punct de vedere genetic, deși nu au aceiași părinți. Aceștia sunt considerați gemeni cuaternari.

Jett, născut în ianuarie 2021, și Jax, născut în aprilie 2021, arată aproape identic. Dacă familia ar face un test ADN, rezultatele i-ar identifica pe cei doi băieți ca frați, nu ca veri.

Surorile și-au dorit dintotdeauna să-și nască copiii în aceeași perioadă. Brittany a dezvăluit: „Am trăit împreună cele mai multe etape ale vieții noastre: zile de naștere, obținerea permiselor de conducere, absolvirea și nunta noastră dublă. [A avea copii] ar fi următorul eveniment uriaș și ne-ar plăcea să-l trăim împreună și, în mod ideal, o vom face.”

Soții Sayler au fost încântați să aibă băieți născuți la câteva luni unul de celălalt și așteaptă cu nerăbdare să-i crească împreună. Veri din punct de vedere legal, frați din punct de vedere genetic și locuind în aceeași casă, băieții vor fi, cu siguranță, apropiați.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button