religie

Încercând să crească natalitatea în țară, Patriarhul Georgiei a devenit nașul a 43.000 de copii

de Redacția Stiripentruviata.ro

Începând din 2008, Patriarhul Ilia al Georgiei organizează periodic la Catedrala din Tbilisi slujbe de botez în masă pentru familiile în care se naște al treilea copil și următorii după al treilea. El devine astfel nașul acestor copii, în încercarea de a stimula natalitatea în țara sa.

Cel mai recent botez în masă a avut loc în 25 iulie, când au fost creștinați 1.600 de copii. În total, patriarhul are 43.230 de fini în urma acestor slujeb de botez.

Țara vecină, Azerbaidjan, se numără printre statele cu cea mai mare creștere demografică din zonă, în timp ce Armenia, alt vecin al Georgiei, se luptă și ea cu scăderea populației.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button