familie

„Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că nu am murit” spune un băiat de 11 ani care a supraviețuit fiind lovit de o camionetă după ce căzuse de pe bicicletă

 „Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că nu am murit”, spune Emilio Corrales, un băiat de 11 ani din orașul Wichita, statul american Kansas, care a supraviețuit după ce a fost lovit de o camionetă. Pe 23 august, Emilio a căzut de pe bicicleta cu care mergea pe șosea, fiind apoi lovit de o camionetă. În urma accidentului Emilio a suferit fractură de craniu și de omoplat, precum și ruptură de ligamente și de mușchi ai umărului.  În pofida leziunilor, la o săptămână de la accident Emilio a putut fi externat din spital și își va continua recuperarea acasă.

 „Emilio, un fan al wrestlingului, a fost vizitat la spital de cei de la clubul favorit, Carroll Wrestling Club, care i-au adus cadouri și l-au încurajat.

Oscar, tatăl lui Emilio, care își crește singur băiatul, a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a acoperi cheltuielile medicale, care se ridică la 20.000 de dolari. Într-o lungă postare pe pagina sa de Facebook, Oscar Corrales i-a mulțumit în repetate rânduri lui Dumnezeu pentru miracol, precum și tuturor persoanelor care au contribuit în vreun fel la salvarea vieții lui Emilio, de la personalul de pe ambulanță și cel de la spital, până la cei care s-au rugat pentru viața fiului său.

„Au crezut în mine și s-au rugat pentru mine și le sunt recunoscător pentru asta. Acum sunt pregătit și bucuros că merg acasă”, spune fericit Emilio.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: foxnews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button