criza de sarcinămiracolul vieţii

Am fugit din clinica de avorturi iar Dumnezeu ne-a salvat pe amândoi

Image

Sursa: LifeSiteNews

Următoarea relatare este o mărturie personală primită de la filiala din Letonia a organizației Human Life International (HLI), Kustība “Par dzīvību!” (Mișcarea „Pentru Viață!”):

Mă numesc Vilma și am patru copii. Cei mari sunt adolescenți. Cei mici sunt Gatis, care va împlini 6 ani în septembrie și Reinis, care va împlini 3 ani în mai. În prezent, soțul meu este șomer deci am rămas cea care aduce majoritatea banilor în casă. În ciuda dificultăților, sunt fericită că Dumnezeu mi-a dat niște copii minunați.
Aș vrea să împărtășesc experiența pe care am avut-o cu doctorii care au asistat la nașterea băieților mei Gatis și Reinis. Am avut parte de o naștere foarte epuizantă fizic în cazul lui Gatis, care a fost diagnosticat și cu sindromul Down. Ne-a luat tuturor ceva timp ca să-i înțelegem nevoile, modul de gândire și comportamentul. Grație dragostei dumnezeiești și dragostei noastre pentru Gatis, a reușit să învețe o mulțime de lucruri în ciuda handicapului său.
Când Gatis avea 2 ani, Dumnezeu m-a binecuvântat cu încă o sarcină. Când m-am dus la doctor, ginecologul mi-a zis că trebuie să fac avort pentru că deja aveam trei copii, dintre care unul cu nevoi speciale. Doctorul m-a întrebat: „Nu conștientizați că acest copil nenăscut ar putea suferi și el de sindromul Down?”
Doctorul mi-a explicat că existau o mulțime de riscuri și complicații la această sarcină. Eram disperată și derutată și nu mai știam ce să fac.
După următoarea consultație la ginecolog, acesta m-a trimis să fac avort la un spital. Mi se strângea inima de durere. Mă tot gândeam: „Cum aș putea omorî această viață nouă din mine?” și L-am rugat pe Dumnezeu să ne salveze. Într-un moment de disperare înainte să aibă loc avortul, am primit putere, mi-am luat hainele și restul lucrurilor și am fugit afară din clinica de avorturi. Fugeam și-i ziceam copilului meu nenăscut: „Dumnezeu ne-a salvat!”
Așa a fost salvat fiul meu Reinis. Am căutat ajutor la biserică și la filiala HLI din Letonia am dat peste niște oameni care credeau în Hristos și care au fost gata să mă ajute. Am mers la întâlnirile lor cu familiile și am vorbit des la telefon.
Și nașterea lui Reinis a fost dificilă, dar slavă Domnului că a ieșit cu bine!
Mult timp Reinis a stat la secția de terapie intensivă. Doctorii nu mai sperau că va supraviețui. Chiar l-au neglijat pentru că erau absolut convinși că oricum va muri. Este o minune de la Dumnezeu că trăiește!La spital un preot l-a botezat și după ce ne-am întors acasă starea lui de sănătate s-a îmbunătățit neașteptat de mult.
Pe 21 mai, Reinis va împlini 3 ani. Este un băiat sănătos, isteț și minunat. Îi place să aibă grijă de Gatis și chiar are grija ca acesta să nu dea de bucluc. Când intră în vreo belea, Reinis mă sună imediat. Reinis este ca un înger păzitor pentru fratele lui mai mare care are nevoi speciale.
Sunt recunoscătoare Domnului că m-a salvat din acel moment teribil în care mi-aș fi putut ucide copilul. Sunt foarte fericită că-i am pe amândoi băieții!
Acest articol a apărut inițial în HLI Worldwatch și a fost republicat cu permisiunea lor.

********************************************************************************************************

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
De la lansarea lui acum un an și până în prezent, stiripentruviata.ro a publicat mai mult de 1.200 de articole.
Deși comunicarea pe internet este ieftină, realizarea unor materiale de calitate nu este ieftină. O parte din articolele noastre sunt traduse de voluntari, cărora le mulțumim si pe aceasta cale, dar avem și multe interviuri și reportaje realizate de echipa noastră, atât în limba română cât și în engleză.
Pentru a ne putea continua activitatea avem nevoie de ajutor financiar.
Considerați că materialele de pe stiripentruviata.ro pot sprijini salvarea a măcar unei căsnicii de la divorț, pot sprijini întemeierea măcar a unei familii funcționale, pot sprijini creșterea și educarea măcar a unui copil, pot salva viața măcar a unui copil nenăscut, pot salva viața unui copil cu sinfrom Down pe care mama lui vrea să îl avorteze, pot aduce măcar unui copil orfan o familie adoptivă? Dacă da, vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru.
Între 26 noiembrie și 6 decembrie se desfășoară Campania de iarnă 2014 de finanțare a stiripentruviata.ro.
Donațiile se pot face în conturile:
Asociația Pro Valori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246- EUR

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button