avort

Frumoasa mea Katie / Memorialul avortului

suyet[

Autor: Shannon

Ce șoc am avut când am aflat de tine. Nu ne așteptam să auzim că sunt insărcinată când am mers la doctor pentru un control de rutină. Am fost atât de copleșită. Îmi era atât de teamă să îi spun tatălui tău pentru că știam ce va spune. Sunt atâtea motive pentru care am făcut alegerea, dar pot să spun că toate erau greșite și erau doar scuze. Eram speriată și am lăsat teama să preia controlul. Am lăsat teama de necunoscut să mă ducă în locul în care niciodată nu am crezut că voi ajunge.

Această zi va rămâne pentru totdeauna întipărită în minte drept cea mai rea din viața mea. Nu mi-am dorit niciodată să dau timpul înapoi, așa cum îmi doresc acum. Am mers la consiliere și am trecut prin procesul de a lăsa puterea vindecătoare a lui Iisus să pătrundă în mine. Știu că sunt iertată și că într-o zi ne vom întâlni față în față. Acum știu că ești în siguranță în mâinile lui Iisus.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Simt în inima mea că tu ai fi fost o fetiță. Te-am numit Katie Renee. Katie înseamnă „Pur” și Renee înseamnă „Renăscut”. Cred că se potrivește perfect pentru tine. Ai două surori mai mari și un tătă. Trebuie să știi că tata regretă și el alegerea. Mi-aș dori să fii aici să te bucuri de familia noastră. Nu mai pot schimba nimic acum, dar mă pot ruga ca Dumnezeu să mă folosească pentru a le da mărturie altora despre cât de mult rău face avortul. O viață pierdută, durere adâncă, adâncă și amintiri care lasă cicatrici în adâncul ființei tale.

Te iubesc Katie și abia aștept ziua marii noastre reuniuni.

Cu dragoste, Mami

Traducere: Alexandra Vieru

Sursă: Abortion memorial

foto: www.freedigitalphotos.ne

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

În măsura posibilităților dumneavoastră, vă rugăm să sprijiniți financiar acest sait.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button