Marşul pentru Viaţă

FOTO: Zeci de mii de participanți la Marșul pentru viață de la Ottawa

C_jyleLW0AYsdKp-780x500

AlexandraNadane.ro, 12 mai 2017

Pe 11 mai 2017, la Ottawa, în Canada, a avut loc a XX-a ediție locală a Marșului pentru viață, care are scopul de a promova dreptul la viață al copiilor nenăscuți și demnitatea vieții.

Tema Marșului pentru viață din acest an a fost „Stăm de veghe pentru tine”. Canada este una dintre țările cele mai anti-viață din lume, permițând avortul din orice motiv până la naștere. Sinuciderea asistată și eutanasia au fost legalizate recent. În ciuda acestor descurajări, mulțimea participanților pro-viață a fost pozitivă și plină de speranță că adevărul și binele vor câștiga, spre folosul copiilor nenăscuți și al familiilor lor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

C_j1FhBVoAAfqOG C_j2IkuXkAAjLTP C_j690hW0AAI1WQ C_kEGY0UQAEicRD C_kN-EVXoAAiQ-2 canada43

 

Thousands of Pro-Lifers Flood the Streets in Canada’s March for Life

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button