homosexualitatepedofilie

Fost angajat de la Old Vic Theatre despre Kevin Spacey: „Am fost toți implicați în mușamalizare. Ce mă supără este ipocrizia cu care se pretinde că nu se știa”

După ce un actor l-a acuzat pe Kevin Spacey că l-a hărțuit sexual când avea doar 17 ani, au apărut foarte multe mărturii care arată că la Old Vic theatre din Londra, unde superstarul hollywoodian era director artistic în anii 2000, se cunoștea prea bine obiceiul acestuia de a hărțui insistent și grosolan tineri – inclusiv minori.

Actori precum Robert Cavazos, dar și foști angajați ai teatrului respectiv au declarant public că Spacey îi pipăia pe neașteptate pe bărbați în zona genitală sau îi invita pe tineri să discute despre cariera lor, în sala goală a teatrului, pe scena pe care era întinsă o cină la lumina lumânărilor.

Un fost angajat al teatrului Old Vic, care a dorit să rămână anonim, a declarat pentru The Guardian:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am fost toți implicați în mușamalizare. L-am văzut de multe ori cu ochii mei pipăind bărbați în tot felul de contexte… Profita de statutul său… Ceea ce mă supără cel mai mult este ipocrizia cu care … se pretinde că nu se știa.

Rebecca Gooden, care a făcut practică la teatrul respectiv în 2010, spune că poveștile despre celebrul actor american erau de notorietate și din această cauză nici nu erau angajați tineri băieți care să lucreze ca personal administrativ:

Am fost informată că nu am voie să nu vorbesc despre aceasta. Mi-e scârbă că teatrul a ales să pretindă cu nu se știa nimic.

Între timp, mărturiile de la foste victime ale hărțuirii curg: un barman din Sussex, Marea Britanie, a pretins că actorul i-a oferit un ceas scump pentru a-l convinge să nu vorbească despre un incident în care vedeta îl implicase. La fel și un englez anonim, care a declarat telefonic la BBC că, pe vremea când era adolescent, a fost ademenit să doarmă pe o canapea din apartamentul superstarului, iar acesta a venit și l-a îmbrățișat în toiul nopții, în somn.

Sursa: The Guardian

Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button