Marşul pentru Viaţă

Formare pro-viață cu 40 de clerici din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

de Redacția Stiripentruviata.ro

La Bacău a avut loc săptămâna aceasta o sesiune de formare în problematica pro-viață pentru clerici din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului.

Alexandra Nadane, președinta Asociației România pentru Viață, și Eliza-Maria Cloțea, preșesinta Asociației Studenți pentru viață, au susținut ateliere practice în care le-au explicat participanților cum se abordeze problemele femeilor în criză de sarcină, traficul de persoane, dar și abandonul școlar sau adicțiile.

Alexandra Nadane a explicat pentru Trinitas TV că formarea a cuprins o prezentare teoretică a problematicii pro-viață, dar și activități practice bazate pe lucru în echipă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Părintele Eugen Ciuche, consilier eparhial, a declarat că în activitatea pro-vita clericii vor fi sprijiniți de grupuri de voluntari tineri. S-a realizat și o strategie de activități pro-viață a arhiepiscopiei, care va cuprinde și activități de promovare a culturii vieții în Luna pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”.

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button