avort

Eu nu pot avea un cuvânt de spus? Copilul nu are un cuvânt de spus? – Clipuri Heroic Media / 2

Apăsați CC pentru subtitrarea în limba română

Clipul ”Teen angst”/”Dar eu nu am nici un cuvânt de spus? Pentru copilul meu?” prezintă frământarea unei tinere însărcinate care este presată să facă avort de către tatăl copilului. Este cazul a numeroase mame care, atunci când comunică tatălui copilului că sunt însărcinate, acesta le cere să facă avort amenințându-le că altfel le părăsește.


Față de amenințarea tatălui, tânăra își pune două întrebări firești: Ea nu poate avea un cuvânt de spus? Copilul nu are un cuvânt de spus? Ea nu își poate apără în nici un fel copilul, nu are acest drept? Cine i-a luat acest drept? Cum și-l poate recăpăta? Cum poate să își apere copilul?


Experiența a arătat că dacă mama cedează presiunii, acesta este un pas major către alte abuzuri care vor urma din partea partenerului, care nu este interesat de binele ei, ci doar de sexualitatea ei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Răspunsul pe care îl oferă clipul, validat de cercetările sociologice și de numeroase mărturii personale, este că în condițiile crizei de sarcină, când presiunea pentru avort este mare, mai ales dacă vine din partea tatălui copilului, tinerele mame au nevoie de ajutor pentru a naște copilul. El furnizează femeilor aflate în această situație un număr de telefon unde pot suna pentru consiliere și ajutor.


Clipul a fost creat de organizația Heroic Media care apără viața copiilor nenăscuți, punând mamele aflate în criză de sarcină în legătură cu centre de consiliere și organizații care le pot ajuta.This commercial speaks to a woman who is feeling pressured to have an abortion. „Don’t I get to choose for myself? For the baby?” It provides a phone number to call for help and resources. This commercial has aired nationally on MTV and locally on channels such as Bravo, TLC, ABC and the CW.


To find out more or to donate, visit http://www.heroicmedia.org or find us on Facebook.


Proiectul de lege privind înființarea cabinetelor de consiliere pentru criza de sarcină NU interzice avortul, ci sprijină femeia, copilul și familia!

Citițaici textul proiectului.

Susțineți acest proiect scriindu-le celor care pot lua o poziție publică în această privință.

Cei care doresc să traducă din limba engleză mărturii ale femeilor care au trecut prin criza de sarcină sunt rugați să scrie un mail la adresa blog.stefania1@gmail.com. Dacă ați trecut printr-o situație similară cu cele prezentate până acum și puteți da mărturie despre acest fapt scrieți-ne pe aceeași adresă.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button