familievalorile familiei

Emanuel Buta despre decizia Prințului Harry de a nu avea mai mult de doi copii: „Pe copii mai vrea cineva să-i salveze?”

de Emanuel Buta, Facebook

Prințul Harry a declarat foarte ferm că nu vrea să aibă mai mult de 2 copii, din respect pentru planetă și pentru generațiile viitoare.

Adică, dacă ar avea 3 sau 4 copii, resursele globului s-ar epuiza probabil.

Auzind această declarație, un jurnalist se întreabă așa, mai retoric să spunem: „Este acesta același Harry care folosește elicopterele pentru a merge din Londra la Birmingham?”

Nu fabricile, nu industriile, nu mașinile, nu elicopterele, nu testele nucleare sau, Doamne ferește, vreun război nuclear care tot bate la ușă și nimic din toate aceste mașinării nu afectează planeta, ci un copilaș în plus este problema, iar lipsa lui, soluția.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Între timp, printre aceste discursuri „eco”, în SUA se tot chinuie democrații să aprobe legea care permite avortul copiilor și cu 3 minute înainte de a se naște, adica și în luna a 9-a. În NewYork a trecut deja această lege.

Prin Orient sunt uciși lunar peste 350 de creștini, neavând nicio vină, iar nimeni nu vorbește despre ei.

Întreb și eu: pe oameni, pe copii, oare mai vrea cineva să-i salveze? 🙄


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button