avort

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți trei! Cum am fost salvați de avort, eu și copilul meu


Sursa

De Peter Baklinski

MILWAUKEE, Wisconsin, Aprilie 10, 2012 (LifeSiteNews.com) – Mareza Landeros, în vârstă de 19 ani, nu mai fusese la biserică de la 7 ani. Acel gen de viață era nefamiliar pentru ea, locuind cu prietenul ei conform standardelor tipice pentru tinerii adulți. Cu toate acestea, Mareza își păstrase obiceiul din copilărie – de a se ruga în fiecare seară. Ea își amintea de senzația pe care o avea în copilărie de „legătură puternică cu Dumnezeu.”
Într-o bună zi viața Marezei s-a schimbat cu 180 de grade când a descoperit că este însărcinată cu copilul prietenului ei. Împreună cu acesta, Mareza a mers la o clinică medicală din Milwaukee – specializată în avorturi – unde confidențialitatea era pe deplin respectată.
“Nu ne gândisem ce înseamnă avortul. Vroiam doar să scăpam de ceva care era o povară” a spus Mareza într-o filmare pe Youtube de organizația Pro-Life Wisconsin. “Nu eram rău intenționată. Am mers acolo pentru că eram speriată și nu eram bine informată”
În timp ce tânăra însărcinată și prietenul ei parcau mașina în fața clinicii, au întâlnit pe cineva la care nu se așteptau. „Am văzut un bărbat înalt în jur de 1.82cm care stătea în fața clinicii. Nu arăta că cineva prea fioros”, și-a amintit Mareza.
Dan Miller și o mică echipă de voluntari de la organizația Pro-Life Wisconsin (ONG care militează pentru dreptul la viață) erau în zonă, rugându-se în acea zi și mijlocind pentru copii nenăscuți care se aflau în pântecele mamelor care tocmai se pregăteau de un avort.
Mareza și prietenul ei au trecut pe lângă voluntarii organizației Pro-Life Wisconsin, s-au îndreptat spre intrarea în clinică, au sunat la ușă și au așteptat să li se deschidă când, pe neașteptate, bărbatul cel înalt a strigat cu o voce puternică: “Dumnezeu să vă binecuvânteze pe amândoi!”. Pomenirea numelui lui Dumnezeu a declanșat ceva adânc în interiorul Marezei. Ea mărturisește acum că, într-un un moment inspirat de har, omul i-a privit și a strigat încă o dată: “Nu, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți trei!”
Mareza a spus: “Acele cuvinte au rămas în memoria mea pe toată perioada vizitei mele la clinica AMS”. Mareza a mărturisit pentru LifeSiteNews că acele cuvinte ale bărbatului înalt au fost “ca o palmă peste față, dar într-un sens bun”.
Din momentul acela, odată intrată în clinică, Mareza nu și-a mai putut scoate din minte cuvintele bărbatului de afară. Pentru prima dată a realizat că a existat o ființă mică în interiorul ei, care era binecuvântata de Dumnezeu. Acum are amintiri foarte vii despre lacrimile și mulțimea gândurilor pe care le avea atunci. Își amintește și că nu a primit niciun fel de încurajare de la vreun membru al personalului clinicii.
Medicul i-a spus Marezei că sarcina are 8 săptămâni și că „țesutul sarcinii” va fi îndepărtat prin aspirație și chiuretaj. Procedura va fi simplă, va dura 15 minute și nu va simți nicio durere. În acel moment, Mareza a pus o întrebare pe care doar o mamă îngrijorată ar putea-o gândi: “Această procedură va dăuna copilului?”
“Nu”,a răspuns medicul.
Mareza a privit medicul drept în față, și a repetat: Această procedură va dăuna COPILULUI MEU? Își amintește că medicul a privit-o fără să-i adreseze vreun cuvânt.
Mareza a plecat din clinică cu un sentiment de speranță. Prietenul ei nu a sprijinit-o în decizia ei și a părăsit-o. Două săptămâni mai târziu, Mareza a vizitat ONG-ul Pro-life, care se afla lângă clinica medicală. L-a întâlnit pe bărbatul înalt care a strigat-o atunci. Numele lui era Daniel. “Uite, mi-ai salvat copilul, și-a amintit Mareza că i-a spus lui Daniel. Joseph s-a născut în septembrie anul trecut.
Virginia Zignego, directorul de comunicare al ONG-ului, a spus, într-un interviu acordat site-ului LifeSiteNews, că echipa de consilieri a ONG-ului “încearcă să evidențieze umanitatea copilului nenăscut”, iar cuvintele lui Dan au fost inspirate. „Cuvintele Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți trei au reprezentat într-adevăr lucrarea Sfântului Duh”.
Mareza spune că viața ei și a fiului ei Joseph, înfloresc cu ajutorul noilor lor prieteni de la ONG-ul Pro-Life. Ei merg la aceeași biserică ca și Daniel; iar Joseph a fost botezat în decembrie. Tânăra mamă urmează acum o facultate și lucrează ca și chelnerița pentru a-și putea plăti facturile. Mareza oferă de asemenea consiliere femeilor care se gândesc să avorteze.
“Întotdeauna informez femeile că există ajutor, există speranță. Spun fiecărei femei că celorlalți le pasă de ea și de copilul ei, și că nu este nevoie să treacă singură prin această experiență” mărturisește tânăra mamă. “La sfârșit, întotdeauna îmi aduc aminte să le spun ‘Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe copilul tău!’”
Sursă: LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button