avort

Dr. Gheorghe Paladi – Despre avort

Vă prezentăm un interviu cu domnul doctor Gheorghe Paladi, șeful secției “Ginecologie și Obstetrică” de la spitalul Nr.1 din Chișinău, membru titular al Academiei de Științe a Moldovei, membru de onoare a Academiei Române.
„Când vine o adolescentă care vrea să facă avort eu cred că nu trebuie rezolvată în cinci minute, ci trebuie vorbit cu ea, trebuie să i se explice, trebuie să se afle toate motivele care au dus la asta, poate sunt unele care pot fi rezolvate. Și noi avem astfel de exemple. Sunt unele care vin după aceea și ne mulțumesc pentru acest lucru.”
Video: Nicolae NEGARĂReporter: Hristofor Ciubotaru


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button