criza de sarcină

DONEAZĂ pentru o proaspătă mămică lipsită de sprijin, dar care nu renunță la bebe

Ioana Picoș-Făgădaru a anunțat de curând pe Facebook:

Ieri am primit un telefon, am aflat că S. abia a născut, dar nu poate păstra copilul alături, din motive financiare. Singura soluție pe care o vedea era să îl abandoneze în spital, acesta a fost gândul care a însoțit-o de-a lungul sarcinii. Am mers și am stat de vorbă, era agitată, transpira când spunea că nu are cum să se descurce și îi e greu, fiind singură. Cu lacrimi în ochi mi-a spus că nu vrea să se despartă de el, bebelușul simte și când iese câteva clipe din salon.

Îi este teamă că nu va putea să lucreze și să aibă grijă de copil. Deși a născut de câteva zile, insistă că trebuie să se reîntoarcă la muncă săptămâna aceasta pentru a putea plăti chiria. Nu va beneficia de indemnizație de creștere a copilului deoarece nu a lucrat cu contract de muncă.

Dacă vrei să susții acest caz, contactează-ne la numărul de telefon 0748.885.055. Orice ajutor este binevenit, de la lucruri de strictă necesitate pentru mamă și copil până la ajutor finaciar pentru plata chiriei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Se pot face aici donatii din străinătate, cu mentiunea „Pentru S” la Detalii plata: https://centrulalexandra.ro/index.php/doneaza-voluntariat/


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

  1. As dori sa transmit mamei in primul rand felicitari pentru copilasul ei. Sa nu se teama caci Dumnezeu o va ajuta pe ea si pe copil. Doamne ajuta!

  2. Hristos a inviat!

    Va rog, doamna S are un cont bancar in care putem depune bani?
    La ce banca si care este contul doamnei S?

    Astept raspunsul dvs.

    Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button