Marxism cultural

Dep. Daniel Gheorghe: Închidem biserici dar nu și baruri, cluburi, malluri. „Românii merită liturghii, nu idei tâmpite care ne coboară în cel mai negru totalitarism!”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Deputatul Daniel Gheorghe a postat pe Facebook un comentariu referitor la sugestiile tot mai insistente ale unor influenceri de Facebook, care spun că bisericile ar fi un focar de infecții și ar prezenta risc epidemiologic în perioada Sfintelor Paști. Deputatul a comentat:

„Fanaticii neo-marxisti care pun propagarea coronavirusului pe seama Bisericii și a cultelor creștine nu iau în seama o serie de lucruri. Astfel că, am impresia că unii ar fi tare bucuroși dacă s-ar închide lacasele de cult de Paști, însă, în același timp, ar dori să țină deschise cluburile de noapte și discotecile de Înviere, precum făceau comuniștii în anii ’80 pentru a înșela și deturna oamenii de la cele sfinte. Când ai mintea strâmba nu ți-o mai îndreaptă nimeni! Dar stați un pic : oprim slujbele din biserici dar ținem deschise pe mai departe baruri, cluburi, restaurante, cazinouri, stadioane, mall-uri și săli de concerte că virusul din China se lipește doar de pereții bisericilor creștine și este abonat la serviciile religioase, nu-i așa? Și încă ceva pentru toți materialiștii, dialectic ori mai puțin, însă atașați de retorica nihilismului mecanic: banii pe care îi idolatrizati transportă germenii mai repede decât orice suprafață de care vă temeți voi! Românii merită o pluralitate de liturghii, nu idei tâmpite care ne coboară în cel mai negru totalitarism!

https://www.facebook.com/andrei.caramitru/posts/10219712981668892
https://www.facebook.com/andrei.caramitru/posts/10219714027255031

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

13 Comments

 1. Despre ce coronavirus vorbim?Cred ca am ajuns sa credem toate prostiile,e o simpla gripa chiar mai slaba decat cele din anii anteriori.Mai degraba hai sa ne trezim ca,e vorba mai degraba de o gripa Politica,totul ar fi trebuit sa fie bine regizat dar din pacate totusi foarte multa lume si-a dat seama.Cine au murit ?Niste batrani bolnavi de multa vreme cu diferite probleme de sanatate.Asta e manipulare curata.

 2. Aici intra in joc doua variante.
  1 – In sparele asa zisei gripe se aranjeaza cel mai mare plan de globalizare fortata a lumii(sa nu uitam ca cel mai mare focar din Europa e in Italia)interesant din China direct Italia.Avand in vedere ca in Italia (la vatican)pe 14 Mai 2020 papa va aduna pe toti capii lumii pentru a discuta schimbarea educatiei lumii intregi mai bine zis un nou stil de reeducare.
  2- Marile misiuni Masonice care au de castigat mult de tot din vaccinuri si reducerea populatiei.

  1. Ai dreptate prietene!! Subscriu cele scrise de tine! Să nu uităm însă că Dumnezeu este Șeful!

 3. Un singur lucru nu înțelegeți, cine v-a dat viață,v-o poate lua într-o clipă! Gânduri bune tuturor!❤️

 4. Epidemia virusului e un joc politic. A avansat lumea prea mult si fara frica asa vor sa mai opreasca situatia.

  Nu exista boala aia. E doar o gripa normala si afecteaza pe cardiaci si cu alte boli ca nu se mai pot vindeca. Sunteti prostiti ca numai asa pot baga spaima lume ca sa piarda casele care sunt platite prin banci etc.

  Biserica mereu a ajutat lumea.

 5. Inca un deputat frumos, tanar, cu judecata sanatoasa, nestricat de mediul parlamentar!
  Felicitari pentru normalitate si luare de atitudine!

  1. Tocmai ai inviat dintr-o moarte clinica , dar se vede ca nu ai invatat nimic , zero barat .Nu ma mai uit la emisiunea 360 de grade , cand esti invitat tu , imi faci greata .

 6. Andrei Caramitru – da , se va participa la evenimente bisericesti daca nu se depaseste 1000 de participanti . Si la cate biserici sunt (spre disperarea ta ) se poate face o redistribuire uniforma . 😀

 7. Eu zic sa-l izolati pe Caramitru, prostanul asta face cariera prin declaratii scandaloase. E singurul virus de care ne ingrijoram, nu de raceala si gripa!

 8. simpla gripa dar vezi ca macar la gripa exista vaccin si se vaccineaza cei slabi inainte de sezon altfel mor pe capete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button