avort

De ce au nevoie femeile de Valentine’s Day? „De avort!”, susține Planned Parenthood

v1
Cecile Richards, președinta organizației Planned Parenthood

de Ericka Andersen

Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de servicii de avort din SUA, aderă cu mesaje pro-avort la o campanie de Valentine’s Day inițiată de liderul democraților din Congresul SUA

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Un avort în dar de Valentine’s Day? Oricât ar părea de rizibil, Cecile Richards, președinta organizației Planned Parenthood, a postat pe Twitter un clip video cu acest mesaj, sub un hashtag special de Valentine’s Day, intitulat #WhatWomenNeed (#CeNevoiAuFemeile).

Hashtagul a fost creat săptămâna trecută chiar de Grupul Democraților din Congresul SUA, șefa acestora, Nancy Pelosi, dând startul cu propriul ei clip pe Twitter.

v2
Nancy Pelosi

Campania online a devenit populară, atât conservatorii, cât și liberalii participând cu propriile opinii. În alt mesaj pe Twitter, sub lozinca #WhatWomenNeed for Valentine’s Day (#CeNevoiAuFemeile de Valentine’s Day), liderul democraților Nancy Pelosi apare ținând o pancartă în formă de inimă pe care scrie: „acces la îngrijire pediatrică de calitate”. Alți politicieni au scris „salarii echitabile pentru femei” sau „mărirea salariului minim pe economie”.

Comentând mesajul pe care Planned Parenthood a ales să-l promoveze sub hashtagul respectiv, Sarah Torre, analist politic la organizația Heritage Foundation, a declarat că „femeile merită mai mult”. Ea a mai adăugat o opinie personală, care nu implică fundația pe care o reprezintă, dar conform căreia „Planned Parenthood a primit acuzații că neglijează sănătatea și siguranța pacientelor și se opune eforturilor de îmbunătățire a standardelor de siguranță”.

Sursă: LifeSiteNews

Traducere: Ștefana Totorcea


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button