familie

Dani Oțil, mesaj emoționant pe Facebook: „Dacă e cineva pe aici care mă vede la tv …îi par cool …și ar vrea să fie ca mine… reconfigurați traseul …mai bine vreți să fiți ca TATA”


Dani Oțil, vedeta canalului TV Antena 1, a postat săptămâna trecută pe Facebook un mesaj emoționant dedicat tatălui său, a cărui zi de naștere a serbat-o la 24 august:


De ani de zile tot vreau sa il bat pe tata!

Eu si tata suntem nascuti pe 24 august, amandoi. l-am sunat joi. mi-a raspuns sigur pe el, ca in fiecare an, dandu-mi impresia ca nici nu stie de ce il sun. tata a fost stanca toata viata. in realitate stiu ca avea un nod in gat. asa a fost tot timpul: pietroi la vedere, statuie de zahar in interior. la filme plangea pe ascuns…parca isi antrenase un singur ochi sa lacrimeze…ala dinspre geam, tot timpul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sa revenim la bataie. tata nu ne-a batut niciodata, desi sunt sigur ca uneori avea motive serioase. dar eu am ani de cand chiar vreau sa il bat…sa il bat la concursurile vietii. las cateva challenge-uri aici…poate va regasiti:

  • tata la 37 de ani avea doi baieti care nu mai necesitau sters la fund…eu nu…deci…m-a batut (si nici nu mai pot recupera)
  • tata nu a avut rate la banca…eu am 5 credite, din care unul in franci elvetieni…deci…m-a batut
  • tata e cu mama din facultate…OMG, WTF…sick people!
  • tata si-a luat din primii bani costum de mire….eu…bautura
  • tata nu o lasa pe mama in bucatarie singura, nu o lasa sa toace/curete…asta e doar treaba lui…
  • tata la aproape 70 de ani…a pierdut mai putine nopti la petreceri decat am pierdut eu pana la 30….as spune ca l-am batut..dar scorul e in favoarea ficatului lui
  • tata isi viziteaza mama aproape saptamanal de cand sunt eu mic…eu la 6 luni…
  • tata a fost multumit de aceeasi masina din 81 pana in 2004…eu…sunt la a 8-a
  • in sfarsit…tata a fost profesor, director si bibliotecar…deci a stat intre carti, dar golanul iesea dintre carti din cand in cand si ca un fel de superman al satului: cosea, sapa, insamanta, taia lemne, conducea tractor, facea capite, culegea, altoia, vedea de albine, zidea, zugravea, taia porcul, facea carnatii…eu…pe unele nici nu stiu unde sa le caut pe net.

So…fara concluzie…daca e cineva pe aici care ma vede la tv …ii par cool…si ar vrea fie ca mine… reconfigurati traseul…mai bine vreti sa fiti ca TATA.
la multi ani


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button