familiesfaturi pentru părinţi

Conferință de presă și lansare de manuale: „Copilul între Galaxia Gutenberg și tehnologia modernă”

nunta cu un text

 

Lect. Univ. Dr. Răzvan Oprea, Președintele Asociației „Sfântul Grigorie Palama”, îi invită pe părinți și pe toți cei interesați de o educație sănătoasă a copiilor la conferința de presă cu tema

„Copilul între Galaxia Gutenberg și tehnologia modernă”

Evenimentul este organizat în parteneriat de Asociația Dascălilor Români, Asociația Părinților și Profesorilor Ortodocși „Sfântul Grigorie Palama”, împreună cu Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă și îl are ca invitat special pe biofizicianul Virgiliu Gheorghe, doctor în bioetică și autor al unor lucrări de referință în domeniul efectului mijloacelor media audiovizuale asupra minții copiilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Conferința are loc marți, 3 februarie 2015, ora 10.30, la Sediul ARCUB, str. Batiștei, nr.14, Sector 2, București (în spatele Hotelului Intercontinental).

Cu această ocazie, vor fi lansate și două materiale didactice inedite, concepute conform programelor școlare:

arte-vizuale

1. Îndrumător de Arte Vizuale pentru clasa pregătitoare și clasa I, la care au lucrat „timp de șapte ani, treizeci de adulți (specialiști în psiho-pedagogie, critici și istorici de artă, filologi, artiști, muzicieni, actori, fizicieni, juriști, teologi) și o mie de copii…”.

tase-steliana-memorator-indrumator-de-matematica-pentru-clasa-a-v-a-12347

2. Memorator – Îndrumător de matematică pentru clasa a V-a, care își propune și reușește, pentru prima dată, să arate drumul corect spre înțelegerea matematicii, „ca o știință frumoasă, ascunsă elevilor din cauza unor programe școlare greșit alcătuite, prea încărcate, cu chestiuni secundare și fără suficiente legături cu viața”.

Pentru mai multe informații:
Persoană de contact: Ioana Luca – tel. 0733.325.183

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button