Marxism cultural

Concediat pentru că participa la Marșul Normalității. Ce-ar fi fost să i se întâmple unui participant la parada homosexualității?

Un bucureștean care a anunțat că va participa la Marșul Normalității (pro-familia naturală și anti-partneriat civil) a fost concediat săptămâna aceasta de la un club din București care era frecventat de mulți homosexuali.

Motivul? Și-a exprimat pe contul personal de Facebook adeziunea la Marșul Normalității fără să jignească pe nimeni, dar clienții barului au văzut postarea lui și l-au reclamat la patron.

Iată ce scrisese tânărul:

„Da, merg la Marsul Normalitatii.
De ce?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pentru ca sutele de milioane de euro pompate in propaganda LGBT( prin filme, seriale, documentare,fb,parade, videoclipuri) nu a reusit sa mi schimbe perceptia despre normalitate si realitate.

Pentru ca nu mi doresc ca Institutul Cultural Roman, care sprijina, contrar oricarei norme culturale romanesti, festivalul Bucharest Pride, asumand fara nici un mandat opinia si viziunea poporului roman.

Pentru ofensa agresiva si ofensatoare a comunitatii LGBT care la Cluj, printr-o pseudo piesa de teatru, au batjocorit credinta ortodoxa a poporului roman.

Pentru ca la libraria Carturesti, in ” Raftul LGBT „, inspirat de comunitatea homosexualilor din Romania, sunt si carti recomandate copiilor de 2-4 ani.

Pentru ca nu-mi doresc ca ideologia de gen sa fie introdusa in scoli si gradinite.

Pentru ca exista intentia unor partide parlamentare de a baga pe gatul romanilor parteneriate civile intre persoane de acelasi sex, in dispretul celor 3,5 milioane de romani care au votat la Referendumul din 6-7 octombrie 2018.

Dumnezeu a dat legi in natura care dau echilibru si armonie universului si ele nu trebuie modificate, fiind mai presus de puterea omului. Din nefericire, omul a inceput sa se creada Dumnezeu si sa schimbe legile dupa cum doreste el. Nu putem schimba perceptia realitatii prin lozinci ca ” Iubirea nu se voteaza „, si chiar daca ele sunt premiate prin diverse locuri si diverse cercuri, raman doar niste lozinci.

UNII AU ALES SA RESPECTE LEGILE LUI DUMNEZEU!!

PS: In rest, si o spun cu toata sinceritatea, nu ma intereseaza ce fac doi oameni maturi la ei in dormitor.”

Ulterior, cei de la club au spus că tânărul era oricum în preaviz, se pregătea să încheie colaborarea cu localul în care nu se mai simțea entuziasmat să lucreze.

Pe Facebook s-a creat un val de solidaritate cu Remi Mănoiu:

https://www.facebook.com/Luccienn/posts/10156796193404051
https://www.facebook.com/diasporalibera/posts/1359108560908159


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button