Uncategorized

Coferința: „Semne și simptome în identificarea formelor de abuz la copii”

David S. Prescott, director al Departamentului pentru Dezvoltare Profesională și Optimizare a Performanței la Centrul Becket din New England, Statele Unite ale Americii, este unul din cei mai importanți specialiști din lume în problematica violenței și abuzurilor, autor a 11 cărți și fost președinte al Association for the Treatment of Sexual Abusers.

În cadrul conferinței va susține:

  • prelegerea „Understanding and Preventing child abuse by understanding the abusers”
  • workshop-ul „Awakening Motivation for Difficult Changes – Building Motivational Interviewing Skills”
Manifestarea, prilejuită de Ziua internațională împotriva abuzului la copii (19 octombrie 2014), va reuni, ca vorbitori, psihologi, medici și juriști specializați în problematica abuzului asupra copilului din România.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button