Uncategorized

Cluj Napoca: Spectacole gratuite pentru copiii cu nevoi speciale în cadrul programului „Săptămâna bunăvoinței”

saptamana-bunavointei-599x351

Teatrul de Păpuși „Puck”, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj, organizează cea de-a XII-a ediție a programului „Săptămâna bunăvoinței”.

Astfel, miercuri, 25 noiembrie, în cadrul programului “Săptămâna bunăvoinței”, de la ora 10.00, elevii de la Școala Specială Gimnazială „Transilvania” din comuna Baciu vor putea viziona gratuit spectacolul interactiv de magie și ventrilocie „Hocus Pocus”.

Joi, 26 noiembrie, de la ora 12:00, elevii Școlii Speciale Gimnaziale “Kozmutza Flora” vor avea ocazia de a vedea reprezentația piesei „Elefănțelul curios” la sediul Teatrului “Puck” (spectacol în limba maghiară).
Reamintim în acest context faptul că manifestarea „Săptămâna bunăvoinței” este o acțiune inițiată de Teatrul „Puck” în anul 2004, în colaborare cu Consiliul Județean Cluj. Programul își propune, la fel ca în anii anteriori, să fie un gest cald de prietenie și bunăvoință adresat copiilor cu nevoi speciale. Scopul acestui demers constă în promovarea toleranței, empatiei, sprijinului și atenției oferite persoanelor din categorii defavorizate, prin apel la actul artistic, ca mijloc de comunicare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursa: TransilvaniaTv


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button