familie

„Caravana cu Medici”, o asociaţie care oferă îngrijiri medicale gratuite persoanelor din zone defavorizate, va vizita în luna octombrie patru sate din România pentru a diagnostica şi trata afecţiuni cardiovasculare şi va oferi sprijin pentru sănătatea femeii

Potrivit unui comunicat transmis joi presei, satele care vor fi vizitate în luna octombrie sunt: Banca (judeţul Vaslui), Homoroade (judeţul Satul Mare), Roşia Montană (judeţul Alba) şi Varniţa (judeţul Vrancea).

Caravana se va desfăşura în zilele de 5 şi 6 octombrie în Banca, pentru depistarea, tratarea şi prevenţia afecţiunilor cardiovasculare la adulţi, în zilele de 11 şi 12 octombrie în Homoroade, cu acţiuni pentru sănătatea femeii, şi în Roşia Montană pentru afecţiuni cardiovasculare la adulţi. În perioada 18-20 octombrie, „Caravana cu Medici” se va afla în Varniţa, unde va identifica şi trata probleme cardiovasculare.

Pe parcursul anului 2019, „Caravana cu Medici” a organizat 16 caravane personalizate, dedicate sănătăţii femeii, copiilor şi persoanelor de vârsta a treia.

Tot o campanie gratuită – „Sunt sănătoşi bunicii tăi?” – derulează pe parcursul lunii octombrie şi Policlinica „Providenţa” din Iaşi. Instituţia anunţă că un număr de 30 de persoane pensionare, cu un venit mai mic de 1.000 de lei/lună vor beneficia de un consult nefrologic şi oftalmologic gratuit.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Programările se fac la sediul policlinicii din Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 10, la numerele de telefon 0232/ 215.940 şi 0729.292.897 sau pe e-mail la adresa programari.policlinica@providentamedical.ro.

În ziua consultaţiei este necesar ca beneficiarii să prezinte talonul de pensie sau un alt document doveditor.

Sursă: ziarullumina.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button