criza de sarcină

„Când Dumnezeu îți face un dar, acceptă-l! Ar putea fi unica ta șansă” / Mărturii despre criza de sarcină #60

Sper ca povestea mea să le împiedice pe alte femei să ia aceeași decizie greșită ca și mine: aceea de a avorta. Am rămas însărcinată la 20 de ani, cu prietenul meu de la școală. Tatăl copilului m-a părăsit, iar eu eram o mamă singură și fără serviciu. Încă locuiam cu părinții, iar ei erau de părere ca eu să-mi avortez copilul. M-am programat imediat la o clinică de avort din vecinătate.

Când am ajuns acolo, am fost invitată să privesc timp de cinci minute un filmuleț din care rezulta că avortul este cea mai bună decizie pe care o poate face cineva. În inima mea, știam că era o decizie greșită. Și când te gândești că cineva chiar făcuse un filmuleț care spunea că e decizia corectă! După film, mi s-a făcut o ecografie, pentru a vedea cât de avansată era sarcina. Mi s-a spus să revin, deoarece era prea devreme pentru o programare.

În timp ce mă urcam în mașină ca să plec, am cedat nervos. Înlăuntrul meu, știam că nu era bine. Am cedat nervos și de față cu părinții. I-am spus mamei că voiam să păstrez copilul. Dacă era unica mea șansă de a avea vreodată un copil? Am plâns amândouă și am căzut de acord să păstrăm sarcina.

Tatăl copilului mai ținea legătura cu mine, dar mama lui nu era de acord cu decizia mea. În primele șase luni de sarcină, ea a tot încercat să o convingă pe mama că nu era prea târziu ca eu să fac avort. Când am aflat că era băiat, l-am numit Shane. Așa l-ar fi numit mama pe primul ei copil, fratele meu, pe care l-a avortat când ea avea 15 ani.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Acum am 35 de ani și un soț extraordinar. Suntem amândoi creștini devotați și îl creștem pe Shane împreună. Soțul meu are 45 de ani și a fost infertil toată viața.

Fiul meu mi-a dat speranță și puterea de a merge înainte. Sunt foarte fericită că l-am păstrat. Suntem o familie, iar Dumnezeu ne-a adus împreună cu un scop.

Shane este unicul meu copil. Acum are 14 ani. Îi place să cânte cu vocea și la pian și vrea să învețe și vioara. Este elev fruntaș și foarte cuminte.

Când Dumnezeu îți face un dar, acceptă-l! Ar putea fi unica ta șansă.

Doamne ajută!

Linsey, New Jersey, SUA
Sursa: Silent No More

Citește mai multe mărturii despre criza de sarcină


Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii
sau îndemnând persoanele cunoscute
care au trecut prin criză de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com

Mărturiile se vor publica la FemeiFericite.com sau AvorturiRegretate.ro
Numele și datele personale nu vor fi făcute publice decât la cerere.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button