familie

Camelia Smicală: „Am învățat că poți fi împreună chiar dacă nu ești aproape. Dragostea învinge totul!”

Camelia Smicală, medicul român din Finlanda ai cărei copii au fost preluați abuziv de stat, a scris pe Facebook care este secretul care o face pe ea puternică și face ca legătura dintre ea și copii să rămână puternică în pofida distanței.

Privind la veverițele care se joacă prin grădina casei încă din perioada când copiii erau acasă, Camelia Smicală a scris pe Facebook:

#HeavenInHell, fără copii, dar totuși împreună 🤗Veverițele din gradina noastră, cândva salvate de noi❤️Am învățat că poți fi împreună chiar dacă nu ești aproape. Dragostea învinge totul! 💞Vă iubim și ne rugăm pentru voi toți! 💞

De trei ani și jumătate, copiii sunt despărțiți unul de celălalt, cât și amândoi de mamă în urma unei reclamații nefondate a fostului soț violent al Cameliei Smicală.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După o lungă perioadă în care copiilor nu li s-a permis să fie vizitați de mamă sau duhovnic, episcopul ortodox român Macarie al Europei de Nord, și nu li s-au acordat dreptul elementar la un avocat, acum copiii au dreptul să petreacă uneori sfârșitul de săptămână la mama acasă, iar avocatul lor a reușit să depună o cerere pentru audierea copiilor în instanță.

De altfel, copiii și-au exprimat în repetate rânduri dorința de a se întoarce definitiv acasă, inclusiv de față cu Ambasadorul României la Helsinki.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button