familie

Camelia Smicală a trimis MAE și altor autorități românești bilanțul cazului său: Agresorii au primit daune, iar victimele au fost condamnate

Doctorița Camelia Smicală a trimis Ministerului român al Afacerilor Externe, celui pentru Românii de Pretutindeni și altor autorități române un bilanț negru al cazului său, prezentat în exclusivitate de ActiveNews.ro:

Cu respect, aș dori să fac o sinteză a cazului nostru, deoarece autoritățile finlandeze l-au îngropat într-un morman de hărtii din care nimeni nu înțelege nimic.

În consecință ,este vorba despre în caz deosebit de grav de rasism ,pe care autoritățile finlandeze l-au împachetat într-o dispută parentală pentru a-și ascunde ilegalitățile .În realitate, situația actuală este o lupta inegală cu statul finlandez ,care încearcă să-și păstreze imaginea internațională imaculată, acționând,în realitate în stil mafiot.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Este vorba despre agresiune în familie extrem de gravă (3 tentative de omor asupra mea,documentate medical ,2 tentative de omor asupra lui Mihai și multiple amenințări cu moartea din partea fostului soț,inclusiv în față autorităților):

1) 2006 -prima tentativă de omor asupra mea. Viol-sarcina-tentativă de omor.

NU am făcut plângere d eoarece nu am știut cum să acționez și de unde să cer ajutor. Medicul a făcut plângere totuși la poliție, poliția a refuzat să cerceteze
2) 2007-A două tentativă de omor. În urmă acesteia am fost duși la o casă de siguranță ,unde nu ni s-a asigurat nici măcar cel mai elementar sprijin moral ,nu am primit translator, ci soțul agresor ,care nu vorbește deloc limba română, a fost folosit drept translator.Poliția a refuzat să cereceteze ,deși certificatul medico-legal precizează clar : leziuni de strangulare ,care se potrivesc cu spusele mele.Sugrumarea este întotdeauna leziune care ar putea cauza moartea. În plus ,fostul soț l-a aruncat pe Mihai sub roțile mașinii (Mihai avea 1 an și jumătate).Poliția a refuzat să cerceteze.

3) 2010 -A treia tentativă de omor. Poliția a refuzat să cereceteze,deoarece am cerut pedepsirea agresorului și nu daune morale

4) 2013 – fostul soț amenință în mod repetat copiii la întâlnirile sub supraveghere „trebuie băgați cu capul sub apă până nu mai pot respiră”,din această cauza întâlnirile sunt sistate. Judecătoria m-a condamnat pe mine.Poliția a refuzat să cereceteze ,deși oficialii finlandezi au făcut plângere penală împotriva fostului soț.

5) 2015 – fostul soț da declarație falsă la tribunal(pedepsită conform legii finlandeze cu închisoarea),în baza căreia copiii sunt smulși prin violență de acasă.Executorii judecătorești au refuzat să îmi prezinte hotărârea judecătorească dată fără proces,fără să fiu ascultată și nici măcar înștiințată de această .Deși ,conform legii finlandeze,executorii judecătorești nu au dreptul să acționeze prin violență ,ne-au agresat, iar rezultatul a fost că tot victimele au fost condamnate(eu și copiii)

Legea finlandeză spune că ,orice suspiciune de violență asupra copiilor trebuie cercetată. Aceasta nu s-a întâmplat.

În consecință, în loc că agresorul să fie pedepsit,autoritățile finlandeze(protecția copilului,poliție, judecători, psihologi ) s-au unit să ne distrugă, pentru a-și acoperi ilegalitățile făcute timp de ani de zile .

Deși autoritățile finlandeze „servesc„ drept motiv legea, în realitate au încălcat în mod flagrant atât legea finlandeză, cât și tratatele internaționale, în special Tratatul Drepturilor Omului, Convenția Dreptului Copilului. Au încălcat până și Convenția consulară,deoarece nu i-ai permis consulului României să viziteze copiii timp de 2 ani.

Situația actuală este următoarea: agresorii (fostul soț ,executorii judecătorești, protecția copilului) au primit daune iar victimele au fost condamnate .Copiii sunt ținuți în închisori de maximă siguranță, izolați complet de prieteni și familie, cu drepturi mai puține decât criminalii.

Eu am fost condamnată abuziv,mi-au luat tot ce am muncit în 20 de ani, au încercat să mă omoare, inclusiv prin tortură psihică. Nu sunt cuvinte mari, din păcate e tristă realitate și probe sunt suficiente pentru a demonstra aceasta.

Cerem ajutorul statului român la CEDO și instanțele internaționale ,pentru demascarea și pedepsirea adevăraților vinovați!

Cu respect, Camelia Jalaskoski (Smicală)


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button