avort

Avortul. Ce este el?

Daca ai deja un copil, stii ce este: a nu lasa un alt copil, care seamana cu ala de iti alearga deja prin sufragerie, sa fie, sa respire aer, sa traga un urlet sanatos intr-o lume bolnava.

Daca nu ai copii, nu ai de unde sa stii cum e sa te prinda o bruma de om de degetul mic de la mana, cand suge laptele produs de corpul tau, in pofida oricarei ideologii.

Dar te pot ajuta eu sa iti imaginezi.

Lumea ta se cutremura!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Tot ce stiai despre viata si relatii si iubire se duce intr-un hau adanc din care nu mai ies la suprafata decat cinci degetele minuscule, de-a dreptul, care abia ajung sa iti infasoare tie, femeie, degetul mic de la mana.
Stiu, e foarte greu in societatea de azi sa iti imaginezi ca avortul inseamna crima, ca o societate occidentala dezvoltata din crestinism poate legaliza crima si atunci te gandesti ca nu are cum sa fie o crima, nu are cum o intreaga societate occidentala sa greseasca. Stiinta vorbeste doar de embrioni, de fetusi…

Nu, nu are cum sa fie vorba si despre un copil aici.

Si totusi, credeti-ma, nu e vorba decat despre copii.

Putem bate apa-n piua zile in sir, dar, pana la urma, nimic nu te va pregati pentru experienta de a aduce un copil in aceasta lume mai mult decat corpul tau.

Sursa: Facebook

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button