Uncategorized

Adrian Papahagi: „Cărui partid politic îi profită campania eMag / Papaya / Șora?”

Publicistul Claudiu Târziu remarcă pe Facebook:

„Adrian Papahagi face o legătură la care nu stiu cîți s-au gîndit. Papaya a ajutat la nașterea USR, a sprijinit USR în boicotarea Referendumului pentru căsătorie – temă care a conturat definitiv taberele în societate și a definitivat profilul ideologic neomarxist al USR – și caută acum să direcționeze spre USR și, culmea, voturile anticomunistilor. Iată cu ce ne luptăm noi, o mînă de conservatori și aia risipiți.”

Un utilizator îi răspunde lui printr-un comentariu:

„Poți să mergi mai departe, Claudiu. Un prieten publicitar, care nu prea vrea să iasă public, a scris: «Lucrez în domeniul ăsta de 23 de ani. Nu am întâlnit client care să vrea să se asocieze vreodată cu vreun subiect politic, din simplul motiv comercial că doresc să vândă tuturor, nu numai suporterilor unui partid. În general, nu se asociază cu nimic polarizant. De-aia, îmi sună clopoțeii în cap când se întâmplă doar pe un anumit subiect politic, în mod repetat, cu fix aceiași participanți. Nu cumpăr coincidențele astea, mai sunt și 3 în 2 săptămâni, fix cu o lună înainte de alegeri. Vorba lui Patraulea: „Sună fals, Gogule, fuge lumea din terasă!” :)»”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Redăm mai jos integral postarea lui Adrian Papahagi, completată cu o notă din partea redacției Stiripentruviata.ro:

2012: Papaya Advertising – Salvați Roșia Montană – pregătim emoția națională pentru apariția Salvatorilor (Uniți Salvăm Roșia Montană > Uniți salvăm toată România > Uniunea Salvați Bucureștiul > USR) – succes

2016: Papaya Advertising – Cumințenia Pământului – creăm emoție în jurul unui simbol național; beneficiar, guvernul Salvatorilor (PM Cioloș, Min. Culturii Vlad Alexandrescu, azi senator USR) – fiasco

2018: Papaya Advertising – Copiii Referendumului – creăm emoție împotriva inițiativei de revizuire a Constituției și sugerăm inchiziție și alte orori; beneficiar: USR, partidul care a boicotat oficial referendumul – succes

2019 (O LUNĂ ÎNAINTEA ALEGERILOR PREZIDENȚIALE!): Papaya Advertising/Emag – Libertate în fiecare zi – Șora, fost membru al PCF și angajat în MAE sub Ana Pauker, deci beneficiar al comunismului în 1948-1951, pozează în victimă a comunismului, creând emoție la 30 de ani de la căderea comunismului.

Întrebări:

1. Pe cine va declara Șora că votează?
2. Cărui partid politic îi profită campania Emag/Papaya/Șora?

Vizionare plăcută, public naiv și sentimental!

Cum intri pe E.mag, cum consumi și niște campanie electorală subliminală. De data aceasta, călcând în picioare memoria adevăratelor victime ale comunismului, a căror viață chiar s-a oprit sub gloanțe sau torturi securiste.

Rușine, Emag, Papaya, Mihai Șora! Rușine, Salvatorilor!”

Nota redacției: Ceea ce nici Claudiu Târziu, nici Adrian Papahagi nu au remarcat este că, înainte de USR, a mai existat o persoană care a beneficiat politic în urma noilor structuri create pornind de la mișcarea civică Roșia Montană: Klaus Iohannis, promovat intens în campania din 2014 pe grupurile de mobilizare împotriva gazelor de șist și a mineritului cu cianuri. O parte dintre organizațiile participante la Mișcarea Salvați Roșia Montană primeau finanțări de la George Soros. Președintele actual, ale cărui viziune și valori par să se întâlnească în multe puncte cu cele ale actualului USR, o are consilier prezidențial pe Sandra Pralong, fondatoarea din 1990 a Fundației pentru o Societate Deschisă finanțată de George Soros.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button