opinii

2018: Avortul „la cerere” a ucis mai mult decât cancerul, malaria, HIV/SIDA, fumatul, alcoolul și accidentele – LA UN LOC

de Gabriel Popa, Facebook

„Peste 41 de milioane de avorturi estimate în 2018 – cifră care face din „alegere” principala cauză a morții, pe planetă.

Conform statisticilor de pe site-ul Worldometers, peste 41 de milioane de avorturi induse (care nu au avut loc din cauze naturale sau spontane) au avut loc la nivel global anul trecut. Cifrele se bazează, însă, în mare parte pe estimări empirice – și, în realitate, ar putea să fie mult mai mari.

Chiar și așa, avortul „la cerere” a ucis mai mulți oameni, și anul trecut, decât cancerul, malaria, HIV/SIDA, fumatul, alcoolul și accidentele de trafic – LA UN LOC. În 2018, 8.2 milioane de oameni au murit de cancer, 5 milioane din cauza fumatului, și 1.7 milioane de HIV/SIDA.

Fiecare dintre cei 41 de milioane de copii reprezintă o ființă umană viabilă, unică și irepetabilă.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește mai multe articole de Gabriel Popa


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button