teoria genului

Președintele ecuadorian Rafael Correa denunță teoria genului

Rafael-Correa-MPI-300x248

Ecuador, 28 decembrie 2013

În timpul obișnuitei sale „întâlniri cetățenești”, președintele ecuadorian Rafael Correa s-a pronunțat fără echivoc împotriva ideologiei genului.

Cu toate că s-a arătat respectuos față de cei care apără teoria genului, președintele ecuadorian nu este de acord cu „încercarea de a impune credința lor tuturor” și anume aceea că „în mod natural nu există bărbat și femeie, sexul biologic nefiind cel care determină bărbatul sau femeia, ci condițiile sociale”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Rafael Correa a denunțat în egală măsură faptul că în multe școli se asistă la o adevărată îndoctrinare în favoarea acestei ideologii, pe care o califică a fi foarte periculoasă.

„Li se impune copiilor noștri această ideologie; sunt oameni care sunt gata să-i instruiască pe tinerii noștri” a declarat președintele.

De altfel, președintele Correa, care în octombrie amenințase că va demisiona dacă puterea legislativă aprobă avortul, s-a arătat partizanul familiei naturale.

„Cred în familie și cred că această ideologie a genului și aceste inovații distrug familia tradițională care este și va rămâne baza societății noastre.”

Sursă: Medias Press Info

Traducere: Geta Vlaicu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button