POT SĂ INTRU ÎN CASĂ?: Un experiment îngrijorător care demonstrează cât de uşor pot fi păcăliți copiii

Mamelor, copiii voştri ştiu că nu trebuie să deschidă uşa necunoscuţilor ? Sunteți sigure că nu o vor face?

Joe Salads, care a realizat diferite experimente sociale pe Youtube , a încercat să demonstreze cât de ușor deschid copiii ușa necunoscuților, iar rezultatul te lasă fără cuvinte.

Astfel, Joe s-a înţeles cu cunoscuţi de-ai lui care aveau copii  şi, după ce-au instalat camere de luat vederi, a mers să bată la uşa întrebând :”Mama ta e acasă ?”

Când copilul răspunde că mama este acasă, dar este la duş, Joe întreabă dacă poate intra şi să o aştepte în camera de zi.

Cu un alt copil s-a întâmplat acelaşi lucru. Odată intrat, Joe o chemă pe mamă, care îşi ceartă copilul.

Mama le aminteşte ce ar trebui să facă când un necunoscut se află la uşa casei. Când copilul răspunde că n-ar trebui să-l lase să intre, mama îl întreabă: “Atunci, tu de ce l-ai lăsat să intre ?”

Copilul răspunde: ”Pentru că Joe mi-a spus că este un prieten.” Mama îi răspunde :”De unde ştii că e un prieten? Dar dacă nu este? Dacă ar fi fost un nebun?”

Cu două fetiţe, Joe nici măcar nu a trebuit să spună că era un prieten de familie. L-au lăsat să intre, fără nici o explicaţie.

Şi în acest caz, mama le-a ţinut o prelegere, dar în timp ce una dintre fete nu părea să înţeleagă gravitatea celor întâmplate, cealaltă o asigură pe mamă că data viitoare când un necunoscut bate la uşa lor o să o anunţe.

Sursă: universomamma.it

Traducere: Monica Fărcaș

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieţi pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie şi de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteţi afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.