viaţa de familie

Mamă de cvadrupleți la 42 de ani

 

de John Jalsevac, 18 Februarie 2014

La 42 de ani, Kimberley Fugate nici măcar nu plănuise să rămână însărcinată, cu atât mai puțin să aibă tripleți identici!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Erau motive suficiente să fie privită ca un caz excepțional.

Dar surpriza a venit la cezariană, pe 8 februarie 2013, când, după ce au scos tripleții, unul din medici a remarcat: „Alte picioare!”, a povestit proaspăta mămică la emisiunea Good Morning America de la televiziunea ABC.

În ciuda șocului de la început, Fugate a primit vestea că a născut patru gemeni ca pe o binecuvântare.

Cei doi soți și-au numit fetițele Kenleigh Rosa, Kristen Sue, Kayleigh Pearl și Kelsey Roxanne.

Născute prematur la șase luni, ele sunt încă la secția de neonatologie a Spitalului Universitar Mississippi. „Abia aștept să le iau în brațe și să le duc acasă și să le iubesc!”, spune mama lor.

Au existat numai 60 de cazuri de cvadrupleți identici în istoria medicinei, după cum explică dr. James Bofill, medicul obstetrician care s-a declarat stânjenit de faptul că nu a văzut la ecograf cel de al patrulea bebeluș.

Sursă: LifeSiteNews

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button