familie

Interviu cu Mihai Gheorghiu, de la Coaliția pentru Familie: „Doamnei dr. Camelia Smicală îi doresc să fie puternică, să creadă în continuare în biruință. Noi îi vom fi alături cu tot ceea ce putem”

Cei doi copii ai medicului Camelia Smicală, care sunt cetățeni români, au fost în mod abuziv despărțiți de mama lor și sunt ținuți împotriva voinței lor în sistemul de protecția copilului din această țară. Coaliția pentru Familie și Platforma Civică ÎMPREUNĂ organizează sâmbătă, 11 noiembrie 2017, la ora 12:00, o manifestație în favoarea reîntregirii familei Smicală din Finlanda prin revenirea copiilor alături de mama lor. Oferim un scurt interviu cu Mihai Gheorghiu, președintele comitetului de inițiativă al Coaliției pentru Familie.

Dle Gheorghiu, ați chemat românii în fața Ambasadei Finlandei la București pentru a cere returnarea copiilor Smicală către mama lor. Care este mesajul Coaliției pentru Familie către autoritățile finlandeze

Mesajul nostru este foarte simplu, foarte direct și pe deplin uman: reunificarea familiei, întoarcerea copiilor acasă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Coaliția pentru Familie a fost acuzată că este împotriva familiilor monoparentale. Acum militați pentru întoarcerea copiilor la mama lor, adică sprijiniți o familie monoparentală. Care este cu adevărat poziția CpF față de familiile monoparentale?

Acuzația a fost și este falsă, este un exercițiu de dezinformare practicat de grupurile tactice ale ONG-urilor care promovează agenda revoluției culturale și a corectitudinii politice.

Sunt multe voci care laudă sistemul de protecție socială – inclusiv pe cel de protecția copilului – din țările nordice, spre care privesc ca spre un model de urmat. Credeți că, în cazul Smicală, e vorba doar de o aplicare defectuoasă și coruptă a unor principii, sau principiile însele si filozofia de la baza sistemului prezintă probleme?

Protecția copilului în unele state a devenit un non-sens, nu protejezi copilul transformându-l în bun al statului cu care operezi pe piața redistribuirii copiilor sub noile imperative ale unei biopolitici scandaloase și din ce în ce mai invazive, mai totalitare. Exemplul familiei Bodnariu stă mărturie pentru această nouă biopolitică a postmodernității nihiliste.

Ce doriți să îi transmiteți doamnei Smicală?

Doamnei dr. Camelia Smicală îi doresc să fie puternică, să creadă în continuare în biruință. Noi îi vom fi alături cu tot ceea ce putem.

Dar oficialilor români implicați în rezolvarea acestui caz?

Statul român trebuie să își apere cetățenii cu deplină hotărâre și cu demnitate. Această permanentă atitudine de rândaș care nu îndrăznește să-și supere stăpânii produce imense daune tuturor, cetățenilor și apoi statului însuși.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button