valorile familiei

Alice Welch, fotograf și mamă a opt copii: „Reușesc eu să fac totul? Nicidecum. Încerc? Da…”

semya_alisy1

Povestea lui Alice poate părea incredibilă, dar ea are opt copii și în același timp și-a păstrat frumusețea, își desfășoară afacerea și fotografiază.

Compania ei, Alyssa Welch Photography, este specializată în principal în imaginile copiilor.

O lungă perioadă de timp Alice a scris un blog. Acum el este închis și numai câteva poze pot transmite profunzimea lucrărilor ei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Citește și: „De la al treilea copil, nu am mai simțit niciun efort – doar casa devenea din ce în ce mai aglomerată” – Andreea Giurgea, psiholog și mamă a șase copii

Despre viața de familie ea spune:

„Munți de rufe, un rezervor plin de scutece murdare, o mulțime de produse alimentare pentru a găti, nevoia de a duce copiii acolo și înapoi, și tot așa mai departe, îți iau multe minute din acest timp prețios. Reușesc eu să fac totul? Nicidecum. Încerc? Da…” – este o recunoaștere sinceră în care mii de femei își recunosc pe ele înseși.

Многодетная семья Алисы Уэлч

Alice a născut primul copil la 20 de ani și apoi aproape în fiecare an, a dat soțul ei câte un copil. Potrivit spuselor lui Alice, când s-a născut primul copil ea a luat aparatul de fotografiat al soțului și a decis să facă o imagine. Și șase luni mai târziu  a lansat deja o afacere proprie. Alice a absolvit Institutul de proiectare al interioarelor și această experiență a influențat mult fotografiile sale și succesul  întregii afaceri.

Citește și: 4 lucruri care îți rănesc soția și îți distrug căsnicia

Toate veniturile Alice investește în dezvoltarea copiilor, îmbrăcămintea și educația lor.

Многодетная семья Алисы Уэлч

Alice se trage din familia unui preot și este un om foarte religios. Pentru tot ce se întâmplă în familia ei ea mulțumește pe Dumnezeu și acest lucru îi dă puterea de a face față tuturor dificultăților.

Многодетная семья Алисы Уэлч

Sfaturi de la Alice:

Asigurați-vă că visele dvs. coincid cu abilitățile dvs. și gândiți-vă nu doar la succes sau la ceea că poate fi „distractiv”. Purtați-vă natural și în același timp țineți minte, că Dumnezeu v-a dat viața pentru bucurie și succes. Cred că trebuie să împărtășim succesele noastre pentru a inspira pe alții – este atât de util! Mai mult decât orice.

Многодетная семья Алисы Уэлч

Sursă: ecology.md

Citește și:

Ministrul german al apărării, Ursula von den Leyen, mamă a șapte copii: „Cea mai mare provocare pentru Europa este să spună DA copiilor!”

„Familia înseamnă să te lași pe tine și plăcerile tale la o parte. Și asta nu e ușor.” – interviu cu Andreea Giurgea, psiholog și mamă a șase copii
O familie numeroasă nu exclude realizarea profesională – Mame cu mulți copii
Ce cadouri avem sub bradul de Crăciun
Tatăl a 13 copii: „Când s-au înmulțit copiii, ne-am îmbogățit și noi!” – interviu cu familia care a primit Ordinul Patriarhal „Sfinții Martiri Brâncoveni”

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button