UPDATE. Armata SUA: Militarii care nu se mai identifică cu genul masculin vor putea folosi toaletele, duşurile şi vestiarele femeilor

Foto: Facebook.com/USarmy

Foto: Facebook.com/USarmy

UPDATE, 26 iulie 2017: Preşedintele SUA, Donald Trump, Comandantul Suprem al Armatei SUA, a anunţat pe Twitter:

După consultarea cu generalii și experții militari, vă informez că Guvernul Statelor Unite nu va accepta și nu va permite indivizilor transsexuali să facă parte, în orice calitate, din armata SUA. Armata noastră trebuie să se concentreze pe o victorie decisivă și copleșitoare și nu poate fi împovărată de costurile medicale imense și de perturbările pe care le-ar implica prezența transsexualilor în armată.

 


LifeSiteNews, 12 iulie 2017

Un nou regulament al Armatei SUA introdus de fostul preşedinte Obama va obliga femeile să accepte (cu “respect”!) în toaletele, duşurile, vestiarele şi dormitoarele lor bărbaţii care, deşi nu şi-au făcut operaţie de schimbare de sex, simt că se identifică cu genul feminin.

military_transgender_regulations_645_487

 

Secretarul pentru Apărare James Mattis a amânat introducerea acestui regulament cu şase luni, dar conservatorii cer eliminarea lui cu totul.

Vicky Hartzler (de la Partidul Republican), reprezentanta statului Missouri în Congresul SUA, care prezidează Comisia de Supraveghere şi Inspecţie pentru Armată a Camerei Reprezentanţilor SUA, consideră regulamentul „prost conceput” şi ” incorect”, mai ales că, prin reforma sănătăţii a fostului preşedinte Obama, serviciile de operaţie de schimbare de sex sunt incluse în asigurarea medicală oferită militarilor:

Recrutarea de persoane transgender sau permisiunea acordată militarilor care deja sunt în armată să-şi facă tranziţia la alt sex îi obligă pe plătitorii de taxe să suporte din buzunarul lor costuri foarte marit pentru operaţie, tratamente hormonale pe viaţă şi alte operaţii adiţionale.

Reprezentanta republicană a estimat că, în următorii 10 ani, numai costurile pentru operaţiile de schimbare de sex pot ajunge la 1,35 miliarde de dolari pentru armată – bani cu care armata ar putea cumpăra 13 bombardiere F-35.

Publicaţia The Federalist, care a lansat dezvăluirile despre acest nou regulament, a scris:

Noul regulament acordă prioritate sentimentelor subiective în detrimentul pregătirii de luptă şi inversează ordinea militară prin plasarea nevoilor individuale deasupra bunăstării unităţii de luptă.

 

Citeşte şi Compania de transport londoneză schimbă apelativul de „Doamnelor şi domnilor” din anunţurile sale, ca să nu-i mai jignească pe radicalii de extremă stângă şi pe cei care nu se identifică cu un gen clar

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.