criza de sarcină

VIDEO. „În timp ce stăteam pe masa de avort și nu mă puteam opri din plâns, cu perfuzia în braț, mi-am amintit de ecografie și de centrul de sprijin în criza de sarcină. M-am ridicat și am plecat” / Mărturii despre criza de sarcină #68

Ally este o tânără americană care a rămas însărcinată când nu se aștepta. A mers la un centru local de sprijin în criza de sarcină, unde i s-a confirmat testul și i s-a făcut o ecografie gratuită. Copleșită, tânăra a plecat, dar nu a uitat ce i-au spus cei de la centru: indiferent de decizia ei, poate să țină legătura cu ei.

Într-un video făcut public online, Ally povestește: „Apoi, influențată de circumstanțe și de faptul că mama voia să avortez. Și, în timp ce stăteam pe masa de operație și nu mă puteam opri din plâns, cu perfuzia în braț, mi-am amintit de ecografie și de centrul de sprijin în criza de sarcină. Am știut că Dumnezeu îmi spunea să nu fac asta. Am strigat la medici și la asistente să se oprească. M-am ridicat și am plecat”.

Curând s-a despărțit de iubit și se întreba cum va crește copilul de una singură. Atunci s-a dus la centrul de sprijin în criza de sarcină și s-a înscris într-un program de educație parentală și pentru carieră. Participarea se recompensa cu cupoane care apoi puteau fi preschimbate în lucruri pentru copil la depozitul centrului. Așa i-a făcut trusoul fiicei ei, Violet, înainte ca aceasta să se nască.

„M-am schimbat în bine cu Violet în viața mea. Iar centrul a jucat un rol important. Când am ajuns prima dată la ei, nu credeam în Dumnezeu, dar iubirea lor m-a întors spre el.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În SUA sunt de peste trei ori mai multe centre de sprijin în criza de sarcină decât clinici de avort. Ele furnizează consiliere psihologică, familială și de carieră, consultații medicale și ajutor concret pentru ca viitoarea mamă să poată trece cu bine de schimbarea adusă în viața sa de nașterea unui copil – în afara căsătoriei sau în familii vulnerabile, care au nevoie de sprijin.

VIDEO

VCPC – Ally’s Story from Mercy Tree Media on Vimeo.

Sursa articolului: Live Action


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button