familiehomosexualitate

VIDEO. Iconoclasmul homosexualist: Agenda radicală LGBT, un totalitarism intolerant cu învățăturile oricărei religii

245312-x

La a zecea ediție a Congresului Mondial al Familiilor, care s-a desfășurat la Tbilisi în perioada 15-18 mai 2016, a fost prezent și Pr. JOSIAH TRENHAM, doctor în teologie al Universității din Durham, Marea Britanie, tată a zece copii și preot la Biserica Ortodoxă St Andrew din Riverside, California (SUA).

El a vorbit în plenul congresului despre felul în care activiștii radicali LGBT au cucerit spațiul public în câteva decenii, vizând schimbarea legilor, a modului în care știința psihologiei consideră homosexualitatea și, în ultimă instanță, vizând să elimine din spațiul public și manifestările religioase.

Părintele a explicat de ce agenda LGBT este cea mai radicală din istoria omenirii și intră în conflict cu toate învățăturile religioase și morale, propunându-și să distrugă milenii de înțelepciune și prin aceasta însăși civilizația, într-un demers iconoclast fără precedent.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO: Gay Iconoclasm: Holding the Line against the Radical LGBT Agenda

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button