familie

VIDEO. Frații Cleopatra și Cezar Stratan au lansat un cântec despre copiii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate

La numai trei ani, Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan, intra în Cartea Recordurilor cu șlagărul Ghiță, devenind cea mai tânără interpretă de succes din istorie. De curând, Cleopatra, acum în vârstă de 15 ani, a lansat, împreună cu Cezar, fratele ei în vârstă de 8 ani, șlagărul Mami, care se apropie de o jumătate de milion de vizualizări pe Facebook.

În familia Stratan, muzica este o afacere de familie. Muzica o compune tatăl, Pavel, și o cântă copiii, uneori împreună cu tatăl lor. Mama copiilor, rodica, este o prezență mai discretă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Sper că acest clip le va aminti chiar și celor care nu au suflet – că au”, a scris Pavel Stratan pe pagina sa de Facebook, referindu-se la mesajul din piesa interpretată de copiii săi.


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button