familie

VIDEO emoționant: Un salvator plânge când îl găsește sănătos pe copilașul pe care îl căuta din ziua precedentă

Cazul rezolvat al unui băiețel dispărut de acasă a emoționat Internetul după ce Prefectura Cluj a postat video-ul din momentul găsirii băiețelului, pe fundal cu glasul gâtuit de emoție al salvatorului care l-a găsit:


Emoția lui Gabriel Buzdugan (CERT Transilvania) în momentul regăsirii lui Alex, micuțul dispărut ieri în comuna Ciurila, este de nenumit. După o noapte de căutări ghidate de cele mai sumbre ipoteze, solidaritatea și devotamentul tuturor celor implicați, polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari, toți profesioniști cu suflet, a dat rezultate. Respect pentru devotamentul și abnegația lor!

VIDEO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button