familie

Victor Ciutacu, ipoteză nouă despre motivul blatului PSD și ALDE la Referendum

Jurnalistul Victor Ciutacu afirmă că depunerea legii parteneriatului civil imediat după eșecul referendumului arată că PSD-ALDE a făcut blat la referendum, iar miza a fost introducerea parteneriatelor civile:

Faptul că majoritatea parlamentară a scos deja din sertar proiectul de lege (negociat deja, în secret, fără umbră de consultare publică, ca hoții, cu ONG-urile de profil) privind parteneriatul civil îmi întărește convingerea că liderii politici ne-au vândut la referendum.

Nu aveau pretext să pună pe agendă povestea asta, impusă de afară, așa că au mers în pași. Întâi de toate, și-au amintit subit de cele peste trei milioane de semnături. Au legiferat pe repede înainte, au convocat referendumul, au băgat (chipurile) spaima-n Bruxelles/Starsbourg. Într-o armonie instituțională deplină cu securiștii, au stimulat, bănește și prin ordin de zi pe unitate, snobimea și porecliții influenceri/lideri de opinie, să genereze isterie publică pe tema marelui pericol care plutește în aer. Apoi s-au dus acolo, au dat asigurări că nu se bagă în campanie și nu mobilizează electoratul.

După aia, au ars-o dezamăgiți (cu sediile de campanie încuiate și fără să cheltuie o para chioară din mormanul primit lunar de la stat) că popii n-au scos babele la vot în locul lor. Iar în final și-au desăvârșit mârșăvia; ca niște buni și toleranți europeni. Iar muntele de bani după care plângeau toți idioții cu pretenții de gânditori a fost cheltuit extrem de eficient, în beneficiul «comunității LGBT», nu împotriva ei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

End of story.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button