familie

Serena Williams și Viktoria Azarenka vor beneficia din mai 2018 de noile reguli din tenis: „înghețarea” locului din clasament pe perioada concediului maternal

La turneul de la Madrid din luna mai 2018, jucătoarele Serena Williams (SUA) și Viktoria Azarenka (Belarus) vor beneficia deja de schimbările pe care WTA le anunța pentru anul viitor, și anume „înghețarea” locului lor din clasament pe perioada în care jucătoarele se află în concediu maternal. Un sondaj online de pe site-ul Gazeta Sporturilor arată ca majoritatea cititorilor sunt de acord cu aceste schimbări care favorizează sportivele ce vor să fie mame.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button